Hoe het werkt

Wordt gratis lid van Eigenhuisruil en krijg volledige toegang tot ons ruilaanbod met huizenruil aanbiedingen.
Meld u aan, plaats uw huis op de website en het ruilen kan beginnen!


Het concept van Eigenhuisruil is eenvoudig:
U ruilt uw eigen huis met dat van een ander, voor een vakantie of weekendje weg. Met behulp van onze website kan u als deelnemer eenvoudig en snel contact opnemen met alle leden van Eigenhuisruil. Op het moment dat u uw gewenste ruiladvertentie gevonden heeft, kan u de betreffende huiseigenaar rechtstreeks contacteren om een mooie huizenruil te realiseren.

 

Gratis lid, gratis deelname en geen verplichtingen.

 

Het unieke is dat u zelf helemaal bepaalt wat voor vrijwillige bijdrage u wilt betalen na een jaar lidmaatschap. Denk hierbij aan de gehele dienstverlening, het financieel voordeel en uiteraard of u een mooie huisruilvakantie heeft gehad met ons huizenruil platform.

 

U bepaalt zelf uw vrijwillige bijdrage, een no-nonsense formule.

 

Aanmelden in VIER gemakkelijke stappen:

  1. 1. Meld u aan als huiseigenaar van een woning. Voor aanmelding dient u kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden
  2. 2. Direct na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met een link waarmee u uw account kunt activeren.
  3. 3. Zodra uw account geactiveerd is kunt u inloggen voor het plaatsen van een ruiladvertentie. Een simpel en snel systeem om zelf uw ruiladvertentie in te vullen en te wijzigen. Zo vaak, waar en wanneer u maar wilt.
  4. 4. Zoek een passende woning uit het aanbod, neem contact op met de eigenaar en regel samen de vakantie.

 

Bent u eigenaar van een vakantiewoning dan kunt u deze plaatsen op onze partnerwebsite: www.Tweedewoningruil.nl