Ons verhaal

Waarom Eigenhuisruil?

Het begon allemaal met het opzetten van een huizenruilplatform specifiek voor vakantiehuizen “Tweedewoningruil”. Voor vader en zoon een aanleiding om hier vervolg aan te geven met een nieuwe variant, maar dan voor traditionele huizenruil: "Eigenhuisruil".
De website moest anders zijn: Geen lidmaatschap, gewoon gratis deelname.
Het unieke is dat je helemaal zelf bepaalt wat voor abonnementsbijdrage je wilt betalen na een jaar.

Gerard en Dennis de Bruyn presenteren website Tweedewoningruil

Wie zijn wij?

Wie zijn nu eigenlijk de personen achter deze website? Het is een vader en zoon dingetje… De website is letterlijk voortgekomen uit gesprekken aan de keukentafel, van pril idee tot complete uitwerking. Steeds verwelkomen wij met veel enthousiasme de nieuwe leden, en streven wij er naar om van Eigenhuisruil een prachtig ruilplatform te maken voor iedereen.Foto Gerard (links) en Dennis (rechts) afkomstig van artikel RTL Nieuws (2021)

Een toegankelijke manier van vakantie?

Ruilen is niet alleen aantrekkelijk om financiële redenen, maar ook verrassend en leuk. Het is een duurzame manier van vakantie houden. Je leert de omgeving bewust kennen en je steunt de lokale economie. Een ideale manier om op bijzondere bestemmingen te komen. De locatie is minstens zo belangrijk als de woning zelf.

Beleven

Met goede tips over de omgeving creëer je een vakantie in een warme huiselijke sfeer. Zo kan een leuk appartement in een grote stad, een mooie ruil zijn met een huis op het platteland. Vaak wordt er geruild met gelijkgezinden, denk aan een gezin met jonge kinderen met een ander jong gezin. De trampoline, box en speelgoed wordt van elkaar gebruikt.

Gepensioneerden ruilen met gepensioneerden en geven elkaar tips over fiets- en wandelroutes. Dertigers of studenten geven elkaar tips over verschillende uitgaangelegenheden. De mogelijkheden zijn eindeloos !

Kortom, huizenruil is leuk, origineel, verrassend en budgetvriendelijk.

Wij hopen uiteraard dat wij jou ook mogen verwelkomen op onze website! Op deze manier wordt het ruilaanbod nog groter, en wordt huizenruil met Eigenhuisruil steeds leuker!

Tot snel!

Gerard en Dennis de Bruyn