Nieuws

Huizenruil, 5 Tips voor het schrijven van het perfecte huizenruilverzoek
5 Tips voor het schrijven van het perfecte huizenruilverzoek
Geplaatst op: 11-02-2023 12:02:23

Je mogelijkheden om te reizen middels huizenruil zijn eindeloos, maar het leggen van een goed eerste contact is de absolute basis voor het realiseren van een huizenruil. Wil jij je kansen verhogen voor het leggen van een succesvol eerste contact? Wij geven jou dé 5 tips om het perfecte huizenruilverzoek te schrijven.
welkom in ons huis, huizenruil
Hoe toon je gastvrijheid bij een huizenruil
Geplaatst op: 01-12-2022 21:30:39

Je ‘thuis’ voelen in het huis van een ander…als gastheer wil je niets liever. Om deze ervaring te geven, is het bieden van gastvrijheid essentieel. Hoe kan je tenslotte anders een prettig verblijf hebben, wanneer je je niet welkom voelt in een huis? Samen met onze ‘huizenruilers’ delen wij hun tips over gastvrijheid en hoe zij elkaar bedanken voor de gastvrijheid die zij gekregen hebben.
Tips voor huizenruil
Dé tips voor een succesvolle huizenruil
Geplaatst op: 09-11-2022 19:30:06

Van het allereerste contactmoment tot het sluiten van de huisdeur. Een huizenruil is verrassend, persoonlijk en bovenal leuk; toch brengt het regelen van een huizenruilvakantie heel wat voorbereiding met zich mee. Wij delen graag met jou de belangrijkste tips om jouw huizenruilvakantie tot een succes te maken.